مراحل گذراندن درس کارورزی

1- دفترچه کارورزی را از انتشارات دانشگاه دریافت نمایید.

2- دانشجو می بایست با محل کارآموزی خود هماهنگی های لازم را به عمل آورده و دو برگ فرم تأییدیه کارورزی را پر نماید و به مدیرگروه مربوطه تحویل دهد و دانشجویانی که تا تاریخ 31 تیر به مدیر گروه مربوطه ارائه ندهند به آموزش مراجعه و این درس را حذف نمایند . (برای مثال دانشجویان رشته کامپیوتر می توانند به خدمات کامپیوتری، ISP، ادارات و سازمان ها و شرکت ها قسمت فناوری اطلاعات مراجعه نمایند.)

- رشته IT به خانم ثقفی روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 15 مراجعه نمایید.

- رشته مدیریت و حسابداری به آقای مهدی زاده روز شنبه ساعت 8 الی 15 مراجعه نمایید.

3- کاربرگ (1-213) معرفی به کارورزی : جهت دریافت معرفی نامه به خانم غلامی (مسئول دفتر) تحویل داده شود و قسمت مسئول کارورزی در شرکت یا سازمان ، توسط مسئول اداره یا شرکتی که کارورز به آن محل مراجعه می نماید تکمیل شود.

4- کاربرگ (2-213) گزارش پیشرفت هفتگی : می بایست کارهایی که در طول هفته، دانشجو در محل کارورزی انجام داده نوشته شود.

5- کاربرگ (3-213) گزارش پیشرفت ماهانه : می بایست خلاصه ای از کارهایی که در طول ماه، دانشجو در محل کارورزی انجام داده نوشته شود.

6- کاربرگ (4-213) ارزیابی نهایی کارورز توسط مربی : توسط مسئول اداره یا شرکتی که کارورز به آن محل مراجعه نموده تکمیل گردد.

7- کاربرگ (5-213) ارزیابی نهایی کارورزی توسط مدرس : توسط مدیرگروه مربوطه تکمیل گردد.

8- کاربرگ (6-213) ارزیابی نهایی کارورز : نمره نهایی توسط مدرس مربوطه یا مدیرگروه داده می شود.

9- مدت زمان دوره کارورزی 240 ساعت می باشد.

زمان تحویل کارورزی، 1 شهریور الی 30 شهریور می باشد.

آمار بازدید کنندگان

امروز25